Hvad oplever mine klienter?

Det er min erfaring, at ca. 90% af alle, der søger min hjælp, oplever, at terapien er både udviklende, effektiv og hjælpsom. Generelt får du som klient hos mig nye redskaber, nye indsigter og nye forståelser af både dig selv og dine relationer. Erkendelser og oplevelser som bl.a. det gør det muligt, at slippe fri af det, der førhen var fastlåst og uløseligt samt at vokse som menneske. Hvad der tidligere var svært og måske endda kaotisk, vendes til noget, der kan håndteres mere roligt og hensigtsmæssigt, samtidigt med at ny tillid, tryghed og nye perspektiver opstår.

Nedenfor er et lille uddrag af udtalelser fra tidligere klienter.

Morten

Morten

mand i 40’erne

"Da jeg først mødte Kenneth var jeg i krise, efter et forlist kærlighedsforhold, med en stor sorg og ude af kontrol. Igennem meget empatiske samtaler og gode kommentarer på min situation og måde at tænke på, fik jeg ved hans hjælp styr på hvad det var jeg følte, fik ord på dem, og dermed i kontrol. Jeg kom ned i nogle dybe følelser, og med forskellige teknikker, bugt med den sorg som havde forhindret mig i at komme videre.

Han var god til at lytte og fange de ord og tankestrømme som jeg skulle arbejde med, og efter 3-4 måneder var jeg igen klar til at se verdenen på en mere positiv måde og med fornyet kraft møde nye udfordringer.

Jeg vil helt klart anbefale Kenneth som terapeut. Både fagligt stærk, men også en god og venlig mand som jeg helt sikker vender tilbage til, hvis jeg får det svært igen.”

Anonym

Anonym

kvinde i 20-erne

“Kenneth Hamann er en utrolig sympatisk, pålidelig og varm person, som viser interesse, følsomhed og menneskelighed overfor sin klient. Hans terapi er ufatteligt givende, fordi den lærer dig at tage ansvar for dig selv; ikke fordi Kenneth siger, du skal, men fordi han giver dig frihed og plads til at tænke selv og dermed blive klar over din rolle og dine muligheder i dit eget liv.

Hvad jeg syntes var enormt rart ved Kenneths metode er måden, han i sit terapirum skaber tryghed og tillid på. Og så var det fantastisk at vidne, hvordan jeg ved at åbne op overfor Kenneth skridt for skridt fik lyst og mod til at åbne op overfor menneskerne uden for terapirummet.

Jeg begyndte hos Kenneth for at få løst et specifikt problem, men havde ikke forventet, hvor meget jeg ville ende med at lære. Jeg har vigtigst af alt indset, at jeg i mange år har været et offer uden selv at vide det. Denne erkendelse har ændret mit liv – og det er præcis dét, Kenneth kan.”

Anonym

Anonym

mand i 40-erne

"Det var en ren life-saver for mig at gå i gestaltterapi hos Kenneth Hamann. Jeg brugte forløbet til et indre service check, og efter hver session var jeg glad, i balance og en smule mere afklaret. Gestaltterapi virker! Livsprocessen skal ned i kroppen! Jeg kan uden forbehold anbefale Kenneth Hamann som gestaltterapeut, Kenneth skaber et trygt og kompetent rum for selvudvikling som alle burde nyde godt af"